PMC Hoek van Holland: ook voor Mensendieck

Bij Oefentherapie Mensendieck kijkt de therapeut naar de relatie tussen de klachten en de houdings- en bewegingsgewoonten van de cliënt. Door middel van (houdings)tips en oefeningen wordt u geholpen bij het ontwikkelen of terugvinden van een gezond houdings- en bewegingspatroon dat past bij uw lijf.

 

U kunt therapeut Titia Zwarts bereiken via 06-30673039.

 

Titia Zwarts is algemeen oefentherapeut, en kan u daardoor helpen bij heel veel verschillende klachten, op verschillende plekken in het lichaam. Door het volgen van cursussen is zij ook gespecialiseerd in de volgende gebieden:

 

 • Chronische pijn 
  klachten die langer dan 3 maanden bestaan, zonder duidelijke oorzaak
 • Zwangerschapgerelateerde klachten
  We zijn aangesloten bij ZwangerTotaal en bieden daarom ook een zwangerschapscursus aan.
  Meer informatie hierover is te vinden op: https://zwangerschapscursushoekvanholland.wordpress.com
 • Bekkenbodemproblematiek
  Zwangerschapgerelateerd, of met een andere oorzaak. Klachten als obstipatie, incontinentie, maar bijvoorbeeld ook regelmatig blaasontsteking, kunnen te maken hebben met te veel of juist te weinig spanning van de bekkenbodemspieren.
 • Bedrijfsoefentherapie
  Een groot deel van het leven speelt zich af op de werkplek. Soms hebben de werkzaamheden die u doet een negatieve invloed op uw klachten, of zijn ze zelfs de veroorzaker van klachten. Door kritisch te kijken naar de houdingen en bewegingen die u maakt op uw werk, en de instellingen van de werkplek, kan een deel van deze klachten verholpen of voorkomen worden.

 

Wilt u meer weten over oefentherapie?

Kijk dan op de website: http://www.oefentherapiedehoek.nl