Wanneer is fysiotherapie aan huis mogelijk?

Soms bent u niet in staat om naar onze praktijk te komen. Bijvoorbeeld wanneer u net een operatie heeft ondergaan. Dan is het mogelijk dat de behandeling aan huis plaatsvindt. Hiervoor is vaak wel een verwijzing nodig. Neem bij vragen over de vergoeding van behandeling aan huis contact op met jouw zorgverzekeraar of vraag het een van onze therapeuten.

 

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in behandeling aan huis en zal de behandeling dan ook aanpassen aan de beschikbare ruimte en situatie.

Bent u al iets ouder dan bent u in de juiste handen bij Gertrude Boers! Het behandelplan wordt aangepast aan de hand van uw mogelijkheden en beperkingen, maar is vaak even effectief als behandeling in de praktijk. De fysiotherapeut voorziet u van oefeningen en tips gericht op het herstel van uw zorgvraag.

 

Welke zorgvragen worden vaak thuis behandeld?

Behandelingen aan huis vinden vaak plaats. In de meeste gevallen is behandeling aan huis gewenst bij complexe zorgvragen, zoals spierziekten of bij chronische pijnklachten. Ook bij traumatische aandoeningen of postoperatieve zorg vindt de behandeling vaak bij die cliënt thuis plaats.

Ons werkgebied aan huis is Hoek van Holland. Daarbuiten eventueel op aanvraag.