Vito Witkam

Vito Witkam post thumbnail

Fysiotherapeut, Manueel (i.o.)

Algemeen Fysiotherapeut [BIG 89921002104]

Het drijft mij voornamelijk om mensen te helpen.

Mijn naam is Vito Witkam, in 2015 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie THIM van der Laan. Tijdens mijn studie heb ik gekozen om een Minor ‘musculoskeletaal’ en een Minor ‘sportfysiotherapie’ te volgen, dit zijn verdiepingsprogramma’s voor wervelkolom gerelateerde klachten en sport gerelateerde klachten. Tijdens en na mijn studie heb ik in diverse praktijken ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik een periode werkzaam geweest bij voetbalclub CKC Rotterdam.  Hierdoor heb ik vele soorten blessures, klachtenbeelden en revalidatieprocessen gezien en behandeld. Na een aantal jaren voor een praktijk in Ridderkerk werkzaam te zijn geweest ben ik eind 2021 naar Hoek van Holland verhuisd.

“Het werken als een echt team is hetgeen wat mij de meeste energie geeft”

Mijn interesses zijn breed met betrekking tot lichamelijke klachten, in de praktijk zie ik veelal mensen met wervelkolom gerelateerde klachten zowel acuut als chronische. Gedurende de dag zie ik mensen in de praktijk en ga ik aan huis langs voor de behandeling.

Het leuke aan het vak is de diversiteit van aandoeningen en klachtenbeelden. Om hier op een effectieve manier mee te kunnen werken heb ik diverse cursussen gedaan.

Het drijft mij voornamelijk om mensen te helpen. Het zorgen voor grip op de situatie en het voorkomen van klachten bij de patiënten vind ik altijd een leuke uitdaging. Het behalen van resultaat met betrekking tot het patiënt specifieke doel geeft mij voldoening in het vak.

Speciale kennis van:
• Manuele therapie i.o.
• Medische trainingstherapie (één-op-één of in groepsverband)
• Therapeutisch Tapen
• THP/TKP (nieuwe heup en knie protheses)
• Fysiotherapie bij bij parkinson, aangesloten bij het Parkinsonnet
Alternatieve behandellocaties: