Medische Training

Medische Training post thumbnail

Medische training

Onze medische trainingsgroepen zijn geschikt voor iedereen die de belastbaarheid van probleemgebieden en/of zijn algehele conditie wil verbeteren. Hierbij kunt u denken aan klachten aan de knie, enkel, rug of schouder. Daarnaast kan het ook een goed effect geven bij chronische pijnklachten zoals dystrofie, reuma en fibromyalgie.

Wilt u graag medische training volgen? Onze trainingsgroepen worden begeleid door een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten op een vast tijdstip in Hoek van Holland.

Sporten onder begeleiding

Er wordt getraind in kleine groepen en je wordt persoonlijk en intensief begeleid door een vaste gespecialiseerde fysiotherapeut. Op deze manier kan er op een verantwoorde manier het trainingsschema opgebouwd worden en word er specifiek gelet op een juiste uitvoering van de oefeningen. Medische training is ook een ideaal startpunt na een lichamelijke klacht of blessure en ook als je in de toekomst zelfstandig op een sportschool wilt trainen.

Intake medische training

Voordat je start met medische training bespreek je met één van onze fysiotherapeuten wat je persoonlijke wensen en doelen zijn ten aanzien van de training. De training duurt 1 uur en is op een vaste dag en een vast tijdstip en wordt begeleid door een vaste gespecialiseerde fysiotherapeut. Als je verhinderd bent kun je in dezelfde week in één van de andere groepen je training inhalen. Het is ook mogelijk om 2x per week te trainen.